perjantai 23. toukokuuta 2014

Zaragoza&Barcelona 2014, osa 1


Ihana Espanjan reissu takana, nyt podetaan hieman kotiinpaluu masennusta jälleen. Pakko päästä pian uudelle reissulle siispä! ;) Kerrottavaa ja kuvia on niin paljon, että matkakertomus tuleekin nyt parissa eri osassa.

Matka alkoi siispä 13.päivä toukokuuta kevyellä noin 12 tunnin matkustamisella paikasta Tampere paikkaan Zaragoza, Espanja. Tarkoituksena oli siis mennä viettämään muutama päivä aluksi Zaragozaan (sijaitsee Madridin ja Barcelonan välimaastossa sisämaassa) siellä vaihdossa olevan kaverin luokse, josta sitten loppureissuksi viettämään aikaa Barcelonan aurinkoon. Hieman oli väsyttävä ensimmäinen päivä, kun ensin reilu pari tuntia Tampereelta Helsinki-Vantaalle, sitten nelisen tuntia lentoa Barcelonaan josta toinen neljä tuntia Zaragozaan bussilla vielä. Huoh, tulipahan sekin koettua kuitenkin. :D

Zaragoza oli tosi nätti kaupunki eikä auringosta ja kuumuudesta onneksi ollut puutetta.  Oli ihan kiva tavata uusia ihmisiä ja päästä näkemään muutakin kun ne pelkät suomalaisten asuttamat aurinkorannat Espanjassa. Vietin aika paljon aikaa itsekseni kun kaverillani oli vielä kursseja koululla jäljellä, joten kävin shoppailemassa, katselemassa maisemia ja tietenkin ottamassa aurinkoa Parque Grandessa. ;) Parina iltana käytiin myös haukkaamassa tapaksia ja juomassa viintä, sekä jollain pikku keikalla ja muutenkin vähän pikkuisen fiestaamassa. 

Zaragoza kuvina :)



@ Parque Grande


@Parque Grande

@Parque Grande

Plaza del Carmen

Aljaferian linna


El Pilar kirkko


Paellaa mustekalan musteessa, mielenkiintoinen sapuska ;)


Seuraava osio Barcelonasta tulossa pian! :)

Ei kommentteja: